Behuizing vervangen

[telefoon]

Kosten

Op aanvraag

Reparatieduur

2 uur

Afspraak maken

[telefoon] Max behuizing vervangen

 

De behuizing van je [telefoon] beschermt je toestel tegen vuil, stoten en vocht. Toch kan het zo zijn de de behuizing van je [telefoon] kapot gaat. Zo kunnen er krassen op komen, kan de behuizing indeuken of zelfs verbuigen. Is dit bij jou het geval? Laat jouw [telefoon] behuizing vervangen bij Mobile-4all. Je [telefoon] is klaar terwijl jij wacht. Plan nu online je afspraak in en kom langs bij een van Mobile-4all winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

 

Wanneer moet jouw [telefoon] behuizing vervangen worden?

– De behuizing is beschadigd
– De behuizing is gebogen of krom
– De knopjes in de behuizing zijn ingedeukt

 

Waarom je [telefoon] behuizing vervangen?

Naast dat een kapotte of beschadigde behuizing er vaak lelijk uitziet en kan zorgen voor een minder bruikbaar toestel, heeft het nog meer nadelen. Een kapotte behuizing kan ervoor zorgen dat jouw [telefoon] sneller andere schade oploopt, zoals waterschade. Laat daarom je [telefoon] behuizing vervangen. Met een nieuwe behuizing is jouw [telefoon] weer helemaal beschermd tegen vuil, vocht en stoten.

[telefoon] behuizing vervangen: Haal & Breng-service

Heb jij door school of werk geen tijd om je [telefoon] bij ons langs te brengen? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Haal & Breng-service van Mobile-4all. Wij begrijpen heel goed dat het niet altijd uitkomt om je toestel bij ons langs te brengen. Daarom halen we je toestel bij je thuis of op werk op. Onze specialisten onderzoeken het toestel en de problemen en zullen de [telefoon] behuizing vervangen. Zodra alles weer werkt, brengen we het toestel weer naar je toe.
Het enige dat jij hoeft te doen, is het maken van een online afspraak. Meld het [telefoon] behuizing vervangen aan via onze website, kies een datum, tijd en locatie en bekijk de prijzen. Vervolgens vul je nog even je persoonlijke gegevens in en wij komen je [telefoon] ophalen..

Wil je toch liever je [telefoon] bij ons langsbrengen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij raden je wel aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen. Mét afspraak zijn wij vaak al binnen 30 minuten klaar met de vervanging.

 

[telefoon] behuizing vervangen bij Mobile-4all

Wil je je [telefoon] behuizing vervangen? Dan ben je bij Mobile-4all aan het juiste adres. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een online afspraak bij een van onze locaties. Naast dat onze specialisten je [telefoon] behuizing vervangen, voeren ze nog meer reparaties uit.

 

Heb je vragen over het [telefoon] behuizing vervangen bij Mobile-4all? Neem dan contact op met onze klantenservice, kijk bij onze veelgestelde vragen of bij onze algemene voorwaarden.

Kom gerust langs in onze winkel op de Schrans in Leeuwarden!

Je kan altijd terecht in onze winkel. Klik op de map voor meer info over de winkel!