Reparatie nodig? Binnen een uur ben je weer online!

In 2021 hebben we het allemaal drukker dan ooit. Dat betekent dat er vaak geen tijd is om even de deur uit te gaan tijdens werkuren. Gelukkig hebben wij die tijd wel, als gedeelte van onze zakelijke dienstverlening! We komen zelfs naar jouw onderneming om jouw smartphone of tablet op te halen en binnen een uur weer terug te sturen. Zelfs als jouw bedrijf zich in Noord, Oost, Zuid of West bevindt, vinden we dat prima bij Mobile4all!

Meer gebroken? Minder betalen!

Onze zakelijke klanten die een groot aantal telefoons of tablets per maand laten repareren hebben daar profijt van; werken jouw medewerkers met zakelijke telefoons of tablets en gaan deze regelmatig kapot? Neem contact met ons op over het aantal claims per maand en ontvang een op maat gemaakt aanbod voor extra voordeel.

Een persoonlijke specialist voor al jouw reparatievragen

We begrijpen dat je door alle gebarsten schermen-bomen soms het smartphone-bos niet meer ziet. Daarom krijg je bij ons jouw eigen accountmanager die verantwoordelijk is voor al jouw (lopende) reparaties. Hij houdt je op de hoogte van de status van de verschillende reparaties en is altijd telefonisch en via Whatsapp bereikbaar voor jouw vragen, of het geven van updates.

Je privacy is onze prioriteit

Wij weten als geen ander hoe belangrijk data van een zakelijk toestel is. Daarom kan je bij ons op verzoek een NDA laten ondertekenen. We leggen ook uit hoe Mobile4all ervoor zorgt dat jouw belangrijke gegevens en die van jouw personeel niet worden ingezien en volledig beschermd blijven.

Betalen op rekening

Niets is fijner dan betalingen uitstellen, bundelen en automatiseren. Daarom kan je als zakelijke klant op rekening betalen, wat je weer tijd en moeite bespaart in de cashflow.