Reparaties Ipad

Kies jouw type ipad

Kies voor een snelle reparatie van iPad

Is je iPad kapot? Bezoek dan Mobile4all voor een iPad reparatie. Lang rondlopen met een kapotte iPad blijft vervelend- zelfs als je er nog op kan werken, kan het langdurig negeren van een mankement de situatie op de lange termijn erger maken. Het snel laten repareren van je iPad zorgt er daarom ook voor dat je zo min mogelijk betaalt. En bij Mobile4all sta je vaak al binnen 30 minuten weer buiten met een volledig gerepareerde iPad.

De beste reparatie van iPads

Een kapot scherm of een connector die niet meer goed werkt? Dat lossen we in een mum van tijd op. Onze Apple specialisten zijn zeer vakkundig en gebruiken altijd originele Apple onderdelen om de iPad reparatie uit te voeren. We repareren snel, maar wel natuurlijk met de hoogst mogelijke kwaliteit. De garantie voor deze Apple reparatie? Bij ons krijg je altijd drie maanden garantie op elke iPad reparatie. Vertoont je iPad binnen drie maanden wederom dezelfde mankementen? Dan kan je gewoon terugkomen en lossen onze specialisten het probleem zonder bijkomstige kosten voor je op.

Kies voor gemak

Tijdens de pauze van werk of opleiding kan je altijd langskomen in onze winkel. Plan hiervoor lekker gemakkelijk online een afspraak om meteen de volgende in de wachtrij te zijn. Geen tijd om langs te komen? Ook dat is geen enkel probleem! Speciaal voor jou hebben wij de Pickup & Drop service. Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen, hierna  halen wij je iPad bij je thuis of op kantoor op. Onze reparatiespecialisten gaan er dan mee aan de slag, waarna wij je iPad weer bij je afleveren. Het repareren van je iPad kan niet eenvoudiger!

De beste reparatie voor de beste prijs

Bij de meeste reparatiespecialisten raak je jouw iPad voor een lange tijd kwijt tijdens een reparatie. Ook zijn de reparatietarieven voor de iPad vaak onduidelijk. Bij Mobile4all houden we daar niet van! Daarom ziet je onze reparatieprijzen direct als je online een afspraak plant. Onze reparatieservice is niet alleen snel, maar ook betaalbaar. Een reparatie op locatie is de snelste manier om jouw iPad’s glas of batterij zo snel mogelijk te vervangen. Dat is dus iPad-reparatie van de hoogste kwaliteit, met originele iPad-onderdelen tegen de beste reparatieprijzen!

Bij Mobile4all kan je terecht voor de volgende Apple iPad reparaties

 • iPad Pro 12.9 repareren
 • iPad Pro 12.9 (2de generatie) repareren
 • iPad Pro 10.5 repareren
 • iPad Pro 9.7 repareren
 • iPad 6 repareren
 • iPad 5 repareren
 • iPad 3/4 repareren
 • iPad mini 4 repareren
 • iPad mini 3 repareren
 • iPad 2 repareren
 • iPad Air 2 repareren
 • iPad mini 1/2 repareren
 • iPad Air 1 repareren

Mobile4all-service

Op zoek naar een betrouwbare winkel voor een iPad reparatie? Dat is Mobile4all! Wij maken gebruik van originele iPad onderdelen, onze iPad reparatie tarieven kan je direct online inzien. Vaak kunnen wij binnen 30 minuten jouw scherm vervangen of een batterij vervangen. Plan nu jouw reparatie-afspraak voor je iPhone of iPad!

Daarnaast kan je ook altijd bij ons terecht voor andere reparaties zoals een iPhone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie of een Huawei reparatie.

Meteen een afspraak inplannen? Dit doe je heel eenvoudig online!