CarePack: Smartphoneverzekering met de service van Mobile4all

Bij Mobile4all kan je een telefoonverzekering afsluiten. Uniek aan Mobile4all CarePack is dat we buiten reparaties ook smartphones verzekeren. Je kiest zelf hoe je jouw toestel wilt verzekeren: met Care of Care+. Met of zonder verzekering, van ons krijg je de service die je gewend bent!

iPhone-schermen: 40% goedkoper

Voor een beeldschermreparatie ben je bij ons altijd op z’n minst 40% goedkoper uit dan bij de Apple Store. Met onze eigen beeldschermen (iPhone beeldschermen van Mobile4all) bieden wij je een beeldscherm aan dat qua kwaliteit vergelijkbaar is met het origineel voor een veel lagere prijs. Ook updaten we wekelijks onze prijzen zodat je nooit teveel betaalt. Kort door de bocht gezegd: bij ons betaalt je altijd de laagste prijs.

Pickup & Dropoff Service

Geen tijd om langs te komen? Wij komen naar je toe! Niet iedereen heeft de tijd om een uur weg te zijn van het werk of andere verplichtingen. Daarom bieden wij de haal- en bezorgservice aan. Wij halen op een door je gewenste locatie jouw smartphone of tablet op en brengen deze binnen 1 à 2 uur volledig gerepareerd weer terug! Voor deze service brengen wij € 25 servicekosten in rekening, die ook betaald moeten worden als het apparaat onverhoopt niet gerepareerd kan worden.

Verzendservice

Ben je niet in de gelegenheid om ons op locatie te bezoeken, en is de haal- en bezorgservice geen optie? Maak dan gebruik van onze verzendservice. We verzekeren je dat we jouw smartphone of tablet dezelfde dag nog zullen repareren.

Voor zakelijke klanten

Als zakelijke klant heb je het altijd druk: dat betekent geen tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig hebben we die tijd wel! We komen zelfs naar jouw bureau om jouw smartphone of tablet op te halen en het binnen een paar uur weer terug te brengen.