iPhone-schermen: altijd 40% goedkoper

Met een iPhone beeldscherm reparatie ben je bij ons altijd minimaal 40% goedkoper dan in de Apple Store. Met ons eigen merk beeldschermen, iPhone beeldschermen van Mobile4all, bieden wij een beeldscherm van de hoogste kwaliteit voor een veel lagere prijs. Ook updaten we wekelijks onze prijzen zodat je nooit teveel betaalt. Kortom: bij ons betaalt je altijd gewoon de laagst mogelijke prijs.

iPhone-schermen van Mobile4all

Na uitgebreid onderzoek en testen van iPhone-schermen hebben we in samenwerking met onze leveranciers een schermtype ontwikkeld dat zelfs ons eigen kwaliteitsniveau ontstijgt. Door het gebruik van deze speciale schermen ben je er zeker van dat een iPhone schermreparatie bij Mobile4all is minimaal 40% goedkoper dan bij de Apple Store. Ook krijg je bij Mobile4all altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Dat is twee keer zo lang als bij de Apple Store, waar een garantieperiode van 90 dagen geldt.

Liever een origineel scherm van Apple? Ook deze bieden wij tegen een gereduceerd tarief aan. Zie onze prijzenpagina voor alle prijzen.

Wekelijkse prijsupdate

Wij updaten onze prijzen wekelijks zodat je nooit teveel betaalt. Wij maken prijsaanpassingen op basis van de prijzen van onze concurrenten of wijzigingen in de inkoopprijs.

Gerecyclede schermen

Natuurlijk kan je ook altijd kiezen voor een origineel Apple scherm. Tijdens een iPhone schermreparatie verwijdert een van onze specialisten het defecte en / of gebarsten originele Apple scherm van de iPhone. Deze schermen worden naar onze leverancier gestuurd. Dit verandert de defecte schermen in refurbished schermen: gerecyclede schermen van origineel Apple-materiaal. Hierdoor kunnen wij onze originele Apple beeldschermen een duurzaam jasje geven en daarmee de laagste prijs voor originele Apple beeldschermen rekenen.

Omdat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat, kunnen wij met zekerheid de volgende beloftes maken, waar je ons altijd aan kan houden:

 1. 30 minuten service
  Wij repareren jouw toestel binnen 30 minuten. Kunnen wij jouw smartphone niet binnen de afgesproken 30 minuten repareren? Dan ontvangt je altijd een cadeaubon t.w.v. € 10, -. Lees hier de voorwaarden voor de 30 minuten servicebelofte.
 2. iPhone-schermen altijd 40% goedkoper
  Met een iPhone beeldscherm reparatie ben je bij ons altijd minimaal 40% goedkoper dan bij de Apple Store. Met ons eigen merk beeldschermen, iPhone beeldschermen van Mobile4all, bieden wij een beeldscherm van de hoogste kwaliteit voor een veel lagere prijs.
 3. 6 maanden garantie
  We zijn zeker van ons vak: we werken met hoogwaardige onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden wij altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
 4. Geen remedie, geen betaling
  Kunnen we jouw apparaat niet repareren? Dan hoef je niet te betalen. Eerlijk genoeg! (Voorrijkosten bij haal- en brengservice uitgesloten)
 5. Altijd een gratis smartphone gezondheidscheck
  Je kunt altijd bij ons terecht voor een gratis gezondheidscontrole voor jouw smartphone of tablet.